Om os

Virksomheden

Navnet KOAH er inspireret af det hawaiianske ord koa, som betyder kriger. Det er slet ikke tilfældigt, for her hos KOAH er alle i teamet klar til at kæmpe for din virksomhed.

Det startede med en shoppingportal…

Tilbage i 2014 blev shoppingportalen Katoni.dk startet op af KOAHs CEO, Steen. På få år byggede han sammen med sit team et stærkt affiliate site op fra ingenting. Faktisk har hjemmesiden i dag over 100.000 besøgende om måneden – alt sammen organisk og høj konverterende trafik.

For at et affiliate, no-brand site kan få gode rankings og masser af trafik, kræver det et solidt stykke SEO-arbejde – teknisk såvel som indholdsmæssigt. Med andre ord: et hold af eksperter.

Udgangspunkt i Proven SEO

I 2018 besluttede vi, at den store viden og de effektive tools, som vi har opbygget og udviklet gennem flere års intenst SEO-arbejde, skulle tilbydes til andre virksomheder, der ligeledes har interessere i at optimere deres SEO-indsatser. Og med den idé var byggestenen til KOAH lagt. I dag er visionen virkeliggjort, og vores stærke team hjælper nu mange forskellige virksomheder med at øge deres organiske trafik.

Medarbejdere

Hos KOAH har vi samlet et kompetent team af SEO-specialister med hvert deres ekspertområde.

Det betyder, at vi altid står klar med en medarbejder, der kan hjælpe dig med lige netop din udfordring.

Steen Christensen

CEO

Steen er CEO og vores førende SEO-ekspert. Med mange års erfaring fra både store virksomheder og egen startup har han tilegnet sig en uvurderlig viden, der klæder ham på til at optimere dit site fra alle vinkler.

Martin Skovvang Petersen

CTO

Martin er ansvarlig for alle de tekniske løsninger og tools, som KOAH tilbyder. Han er vores helt eget kodningsgeni, som bygger systemer, udvikler værktøjer og bidrager med teknisk SEO-rådgivning.

Frederik Drost

SEO Specialist

Frederik er ikke kun en SEO-ekspert, men også uddannet grafiker. Han hjælper derfor vores kunder med alt fra søgemaskineoptimering til cool linkbuilding-kampagner. Derudover taler og skriver han flydende fransk.

Line Heidtmann

Editor

Line er vores sprogekspert. Med sin uddannelse i erhvervssprog og international virksomhedskommunikation skriver, korrekturlæser og oversætter hun tekster, så de både er fejlfri og SEO-optimerede.